Tuotanto

Hauhon Kesäteatterin ensimmäinen ensi-ilta Lautsiassa koettiin kesäkuussa 2005. Tuolloin nähtiin Reijo Leinon kirjoittama komedia Euroopan omistaja. Teatterikärpänen puraisi ja onnistuneen kesän jälkeen joukko oli valmis palaamaan näyttämölle seuraavanakin vuonna. Ja sitä seuraavana. Ja sitä seuraavana...

Hauhon Kesäteatteri Lautsiassa on kuulu kauniista rantamaisemastaan sekä musiikkiteatteristaan. Jokaisessa produktiossa on ollut joko valmiina musiikkia tai sitten se on tahdikkaasti teokseen lisätty.
Laulu ja musiikki on ja pysyy vahuutenamme ja valttinamme.

Pyrimme myös käyttämään kotiseudun lahjakkaita eri alan taiteilijoita kokoonpanoissa. Muunmuassa säveltäminen, musiikki ja visuaalinen toteutus on pääsääntöisesti alalle pyrkivien tai jo alalla olevien kädenjälkeä.

Tiivis teatteriryhmä on porautunut tiukasti yhteen ja se näkyy myös näyttämöllä. Talkoohenki ja omistautuneisuus ovat kantava voima, unohtamatta tärkeitä yhteistyökumppaneita. Lautsiassa on mahdollisuus nauttia teatterin lisäksi luonnosta, virikkeistä ja tapahtumista vaikka pidenpäänkin yöpyen ja rentoutuen Lomakeskuksessa.

Hauhon kesäteatterissa voit kokea ihania elämyksiä kokeneen ja tasokkaan harrastajaryhmän toteuttamana. Lue lisää Lautsiaan toteutetuista esityksistä viereisistä vuosiluvuista.

Yhteystiedot

Käyntiosoite
Hauhon Kesäteatteri
Lautsian Lomakeskus
Lautsiankuja 20, HAUHO

Postiosoite     
Hauhon Kesäteatteri/
Lautsian Kartanoteatteri ry    
Rajamäentie 5 14700 Hauho

S-posti
hauhonkesateatteri [at] gmail.com

lipunmyynti [at] hauhonkesateatteri.fi

Facebook
http://facebook.com/hauhonkesateatteri